Paste fericit!


E ciudat sa nu faci sarbatorile acasa. Unii dintre noi ne adaptam foarte usor situatilor in care suntem. Eu sunt genul de om care vede intotdeauna partea plina a paharului... un optimist notoriu! Desi reusesc sa inteleg si alte modalitati de a trai, alte fire care-i trag pe oameni intr-un alt joc al papusilor de lemn, totusi ajung la aceeasi concluzie mereu. Pot sa spun: "acasa" oriunde imi las ceva din mine, din sufletul meu... dar adevaratul "acasa" e unde sarbatorile gen Paste, Craciun, Sf. Maria se intampla an de an asa cum te-ai nascut cu ele. Adica au ACEL fel de a se manifesta, acel mod UNIC pentru mine si irepetabil.
ACASA inseamna Romania, inseamna Galati. Iubesc Pamantul, ma fascineaza oamenii si civilizatiile lor, dar PASTELE ESTE FERICIT DOAR ACASA!
Paste fericit tuturor!

6 Responses so far.

  1. Acasa e unde iti agheti palaria.

  2. sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

  3. Acasa e locul in care te simti printre ai tai.

  4. Desideria says:

    Intr-adevar, acasa devine oriunde lasi o mica parte din tine. Oamenii sunt fiinte adaptabile, din fericire. Inportant este sa ne bucura de spiritul sarbatorii oriunde am fi, sa-i pastram esenta. Spune bine o prietena de-a mea: atunci cand traiesti nu trebuie sa depinzi niciodata de ceilalti, sa te limitezi la ei. Si in acest caz, trairea sarbatorii are foarte mult de-a face cu ceea ce simti. :)

Translate names from English to Japanese

Translated name:

SuperEnalotto Number Generator

Random Number Generator

Random Number Generator

Enter the minimum and maximum values for the random number:

Do you want to generate numbers for SuperEnalotto?