Words To Remember - Gelozie CrudaGelozia te face sa vezi lucrurile pe care nu le puteai vedea inainte pentru ca nu erai un simplu spectator, aveai un rol bine definit, totul in jur era pus la punct, universul din care niciodata nu vroiai sa iesi pentru ca realitatea era mult prea cruda, abia dupa ce iesi din oul si mai ales bucla ta de realitate poti viziona viata ta ca pe un spectacol, trist teatru dar mai ales adevarat este faptul ca nu ti-ai rezervat biletele din timp si abia acum te simti in pielea caracterului, scaldandu-te intr-o mare de intrebari, cu falsa impresie ca totul in jur este roz si nu esti doar o alta piesa lipsa dintr-un tablou frumos, inevitabilul efemer gust de Femeie.

related with

6 Responses so far.

 1. giuly says:

  o piesa bine aleasa :d

 2. Shinju says:

  De ce tocmai gelozia te face sa vezi toate astea?

 3. Claudel says:

  pentru ca si gelozia e un paradox suprem :)

 4. Gelozia e o problema psihologica, ai "desenat" frumos tu aici ce simti cand esti gelos, dar asta tot o problema e si ruineaza vieti de obicei :).

 5. Adidasi says:

  Gelozia este o mare problema in zilele noastre. Dovada -> stirile de la ora 5

 6. Anonymous says:

  What could happen? If my firewalls are on I get kicked off the server during gameplay if I even get in at all. On the Playstation Site they say to enter port numbers but I may have did that wrong so I just take them off completely but only when I play online. Help?