Words to Remember - Empty



Cateodata stau si ma gandesc oare cat poate trai o persoana fara dragoste... fara atentie, fara liniste, cat poti trai gol pe inima goala cu sufletul gol si mintea plina de intrebari fara nici un raspuns? oare cat poti suferi runda dupa runda la infinit asteptand sunetul de sfarsit, sunetul clopotului sau mai bine al ceasului din tine, iar maine e o alta runda in care ar trebui sa lupti cu tine insuti incat sa-ti recastigi macar increderea de sine sau cel putin o farama din cata incredere aveai in ceilalti din jurul tau, cat mai poti trai intr-o lume unde toti din jur ti-au ajuns marionete, papusi ce odata ti-au fost fiinte cel putin interesante, ti-au fost fragmente de viata care, cand treceau pe langa tine iti aruncau cate un zambet drept vibratii de sentiment, precum un os la un caine infometat aproape putrefiat, aproape decedat inauntru, cat mai poti purta povara cuvintelor nespuse sperand ca intr-o zi se vor muta in mintea altcuiva, sperand ca o sa ganditi intr-un final lafel de fel nefericiti. Ce se intampla cu toate intrebarile fara de raspuns cand mori? oare chiar trebuie sa vezi si ce e dincolo de usa suprema ca sa afli raspunsul la toate intrebarile ce te-au macinat o viata intreaga? oare chiar se merita sa-ti dai viata pentru o povara de-o viata? oare merita sa fii povara cuiva o viata intreaga sperand ca undeva in timp lucrurile se vor schimba? in bine .. in ceva, altceva decat ceea ce nu ai astazi? altceva decat visul in care traiesti cu speranta ucisa dinainte sa te nasti macar. oare dece unii accepta sa traiasca o viata pe care o detesta atat de mult incat nu mai simt nimic pentru nimeni si nimic? oare dece nu au inventat astia o minte detasabila, sa ai un rack din nastere si oriunde in timp, in viata cand te saturi de propria minte sa o arunci si sa-ti cumperi alta 9a fara pic de regrete, fara o constiinta plina de pete, oare dece nu poti uita lucrurile care nu te fac deloc sa te simti bine, dece trecutul ne musca mereu din prezent doar ca se ne arate cat vii suntem, cand defapt nu mai simti nimic, nu mai poti simti nimic pentru nimeni, nu mai speri la nimic pentru ca oricum toata viata ta a fost doar un fum de vis, esti atat de viu intr-o moarte clinica, o alta papusa, o alta marioneta pe care doar cei din jur au privilegiul de a o manevra si controla, esti ca un brat de macara dar nu ai niciodata norocul sa-ti poti folosi propria telecomanda, singura farama de lumina din viata ta pare mereu controlata de viata in sine, telecomanda ce inca te mai tine viu printr-o moarte clinica magerandu-ti propriile vise zi dupa zi pana cand cineva acolo undeva se gandeste sa apese pe butonul magic si usa divina ti se va deschide cazand intr-o cascada a timpului necunoscut de tine azi, dar la care speri din ce in ce mai mult pe zi ce trece, oare speranta chiar nu moare niciodata? chiar daca tu te-ai oprit de mult? chiar daca tu mai esti viu doar printr-o moarte clinica?
Astazi astept sa apesi butonul magic sa-mi dai drumu sa zburd, sa zbor liber pentru prima si ultima data... lasa-ma sa ma scald in cascada gandurilor tale, macar un minut ca sa pot lua o decizie, macar acum pe ultima limba de ceas aratandu-mi viitorul dupa care tanjesc dar pe care n-am sa pot sa-l traiesc printr-o moarte clinica, asa da vis, gol pe inima goala cu sufletul gol si mintea plina de intrebari fara nici un raspuns,
oare esti chiar tu raspunsul ce-mi macina azi viitorul?

10 Responses so far.

  1. Liz says:

    Muzica buna tare m-a intampinat, look nou... e frumos la tine... scuze ca nu am mai trecut de mult... recuperez...
    La multi ani, Claudel!

  2. Anonymous says:

    Super interesanta imaginea! BTW ce fel de drepturi sunt pentru folosirea ei ? E gratuit pentru folosirea ei in scopuri non-comerciale, daca as vrea de exemplu sa o preiau ?

  3. Anonymous says:

    Niciodata nu avem sa stim raspunsurile adevarate iar daca suntem siguri ca le avem sigur nu sunt ... traim viata adevarurile sunt in ea. Frumos, chiar imi place:)

  4. Liz @ nu trebuia sa-mi multumesti, meriti oricum ar fi :)
    Straja @ da poti sa o fol in orice scop doresti doar daca faci referinta inapoi cu un link spre blogul meu.

  5. Pe masura ce citeam acest post am ramas uimita cat de mult ma regasesc in el. N-am mai intalnit de foarte mult timp care sa simta cum ti si sa-si puna intrebarile pe care ti el pui tu, intrebari ce ma macina constant si pe mine.Stiu cum e sa fii mai mult decat viu, sa plutesti mereu in deriva, sa nu gasesti sensul propriei existente.Nu stiu cat de mult voi mai putea sa continui asa. Dar, uneori simt ca atata vreme cat mai este viata, cat mai sunt in viata, mai este o sansa, ca mai pot sa am parte de viitorul pe care l-am visat. Iti las un link care poate sa-ti ofere o parte din raspunsurile pe care le cauti. http://www.youtube.com/watch?v=sYrgHju3d-E

  6. Pur si simplu faptul ca mai exista o persoana care chiar poate intelege prin ce treci, care isi pune aceleasi intrebari, simt ca viata imi ofera un miracol. Miracolul de a nu ma mai simti atat de singura. Si uneori privesc spre lume si vad atata frumusete incat in acel moment sunt atat de recunoscatoare ca traiesc. Viata poate fi frumoasa. Nu tot timpul. Nu majoritatii timpului. Dar pentru momentele alea merita sa ramai in viata pana cand iti va veni clipa. Moartea nu e o solutie, nu te scapa de povara. Doar iti ucide sansa de a mai f fericit. Pentru ca mort fiind nu poti sa intinzi mana spre opornunitate atunci cand apare. Trebuie sa te gandesti la ceea ce iti doresti cel mai mult(in primul rand lucruri realizabile) si la calea sigura spre ele. Eu, de exemplu, sunt foarte bucuroasa la gandul ca la vara o sa merg in delta. Pana acum toate veriele mele au fost o pierdere de vreme si n-am putut pleca nicaieri din cauza parintilor, insa acum am fost categorica, le-am zis nu va cer permisiunea, am 20 de ani si o sa-mi petrec vacanta cum cred de cuviinta. Sunt asa de fericita ca o sa merg si mai ales ca o sa pot sa ma bucur de natura.

  7. Fruntea sus. Just reach for what you desire. N-o sa fie simplu, trebuie sa ai rabdare, dar este posibil si asta e important. Trebuie doar sa vrei si sa crezi.

  8. Anonymous says:

    Well done, my friend! Imi place ce-ai facut cu loc'sorul tau si-mi place ast post tare tare! Si-mi plac mult unele piese din playlistul tau si-am sa le iau de vrei sau nu ;) Keep on doing YOU ;)

  9. Elena says:

    Tristetea pe care o vad în ochii tai se oglindeste in lacrimile mele,
    Sufletul spulberat de vise regaseste mangaierea cuvintelor tale
    Simt golul din sufletul tau, cum simt soarele care se iveste pe fatza mea
    Si totusi ....murim strigand singuratatea!!!

Translate names from English to Japanese

Translated name:

SuperEnalotto Number Generator

Random Number Generator

Random Number Generator

Enter the minimum and maximum values for the random number:

Do you want to generate numbers for SuperEnalotto?