Words to Remember - Fantasy



Te ascunzi de orice fir de realitate, orice val de tristete te doboara pentru ca in loc sa faci un pas inainte tu faci 2 inapoi cu fiecare ezitare si cand ai sa vrei! sa iesi din lumea ta o sa doara atat de mult inca ai sa-ti doresti sa traiesti toata viata in lumea ta cu fanteziile tale numai sa scapi de realitatea asta cruda care defapt te ajuta! sa poti merge mai departe pentru ca asa te inveti cu durerea.
Asta inseamna defapt sa bati viata cu aceeasi moneda, pe care tu acum o imprumuti altora, altii se distreaza pe baza ta, iti traiesc viata, iti fura din zilele pe care tu ar trebui sa le traiesti pentru ca te-ai nascut cu dreptul asta dar vezi tu, odata ce mergi cu spatele precum racul ei au suprematia iar tu esti doar un sclav al imaginatiei in lumea ta acolo unde-ti traiesti veacul hranindu-te cu fantezii...
Dar pana cand? stii cum e... daca nu uzi floarea la timp moare.. asa o sa patesti si tu, ai sa-ti usuci incet vis dupa vis pana intr-o zi cand ai sa te intrebi dece oare mai existi pe lumea asta daca nu esti de folos nimanui.

eu vorbeam de alta mancare de peste timp in care tu dadeai cu undita-n ciment crezand ca ti-a inghetat copca-n mijlocul strazii cu acul bine-nfipt in nasul tau de prost ce esti.

un pixel mai aproape in acelasi tablou al amintirilor frumoase

when love meets guilt, your body shivers like a hurricane

Translate names from English to Japanese

Translated name:

SuperEnalotto Number Generator

Random Number Generator

Random Number Generator

Enter the minimum and maximum values for the random number:

Do you want to generate numbers for SuperEnalotto?