respectul n-are de-a face cu iubirea

Pentru noi, restul -majoritatea anormală- respectul n-are de-a face cu iubirea. Din contră, e chiar un turn off, diminuează considerabil şansele de a avea o relaţie ratată.

Asta vine de la Puttycat si e o perla de toata frumusetea, prea putin conteaza cat la suta e sarcasm.

Nu-i de mirare de ce atatea Femei sunt distruse pe viata, abuzate in toate felurile, tratate drept jucarii sexuale, ba chiar multe ajung sa traiasca precum sclavii, fara nici un rost sau pret.
Cand iesi pe strada aproape dezbracata sa nu te miri de ce esti violata.
Sa nu te miri ca esti catalogata drept curva cand tu defapt te imbraci si te comporti ca o curva.


Cand toate astea iti sunt pe plac, E DOAR VINA TA!

5 Responses so far.

  1. Anonymous says:

    Sunt perfect de acord cu faptul ca respectul intr-o relatie e fundamental si se obtine in timp si prin fapte. Respectul nu e legat de impunere prin teama sau manipulare. Daca un partener nu face nimic pentru a fi respectat, ba din contra (indiferent la ce nivel se ajunge (violenta verbala, emotionala, fizica...) eu zic ca relatia nu merita. Respectul e atitudinea fata de celalalt, e comportamentul manifestat si izvoraste si din educatia fiecaruia. Cat despre cum ne imbracam sau ne purtam, noi fetele, ai dreptate, dar tin totusi sa spun ca nu prea e normal sa nu poti iesi pe strada intr-o fusta scurta (civilizata) ca te fluiera niste "tipi" fara bun-simt...

  2. La Z00 te duci de placere si fara nici un stress pentru ca?... animalele sunt inchise, dar daca te-ai duce in Africa nu cred ca te-ai putea plimba lafel fara nici un stress stiind cate animale sunt in libertate. Cum si nevoile barbatilor sunt lafel de primitive, tot tu esti cea care ar trebui sa fii atenta, normal e si vina ta in caz ca, ceva nasol se-ntampla.

  3. Anonymous says:

    Acum cred ca pot merge putin mai departe :D... nu cred ca nevoia de orice fel poate justifica o infractiune (a se vedea cele scrise de tine in post)... Asadar, daca un om nu are ce manca, este ok sa fure? Ca de, e vina vanzatorului ca a pus bunatati apetisante in vitrina si un sistem de securitate nu foarte eficient... daca e sa judecam dupa explicatia ta. Deosebirea intre un barbat (om) si leul din jungla e ca (macar vreau sa cred) primul are discernamant si stie sa spuna stop instinctelor... al doilea NU. Mai ales ca leul vaneaza pentru supravietuire (ceea ce face nu se supune nici moralei si nici legilor, deci nu avem cum sa-l judecam ca trebuie sa traiasca). Cred ca intr-o lume civilizata pot sa nu fiu in pericol daca si eu pastrez limita decentei. :)

  4. dap fifty fifty always seems to work :D)

  5. Anonymous says:

    Raspuns demn de o balanta... pardon doua :P

Translate names from English to Japanese

Translated name:

SuperEnalotto Number Generator

Random Number Generator

Random Number Generator

Enter the minimum and maximum values for the random number:

Do you want to generate numbers for SuperEnalotto?