In ce tara ai vrea sa traiesti?

Am preluat o leapsa, si m-am tot gandit, chiar azi cautam informatii despre Japonia si alte chestii de'astea, sincer mi-ar place sa locuiesc acolo, poate mi-ar trebui mai mult timp sa ma decid unde anume dar cred ca in Asia :) Cel putin pentru mine partea aia a globului e foarte interesanta, daca tot m-am interesat astazi pe net am aflat ca exista un tip de viza numit "Viza pentru Hong Kong" mai exact..
Viza pentru Hong Kong 1. Potrivit Acordului între Guvernul Regiunii Administrative Speciale Hong Kong şi Guvernul României cu privire la scutirea reciprocă de vize, cetăţenii români, indiferent ce fel de paşaport deţin, sunt scutiţi de vize pe teritoriul Hong Kong pentru a perioadă de şedere maxim de trei luni şi numai cu scopul turistic, de vizită la rude sau de afacere.
sursa
Deci e similar cu ce avem noi aici in EU, poti sa te duci fara viza ex. la Hong Kong sa-l vezi pe King Kong :))
Daca e cineva care a fost prin Japonia si stie mai exact "chichitele" si detaliile despre joburi vize alea alea, va rog sa-mi lasati un comment :D

Dau si eu leapsa mai departe celor din blogrollul meu :)

3 Responses so far.

  1. Docica says:

    Tu vorbesti serios? Chiar ai vrea sa pleci in Japonia? e interesant, dar e atat de departeeeee...acolo vei fi singur...si totusi...

  2. de la gand la actuala fapta e distanta :)

  3. Docica says:

    ana sa pleci prin alte locuri...gandeste-te ca azi e cenaclu.....si tu nu-mi raspunzi la tel....si cand te prind te omor!

Translate names from English to Japanese

Translated name:

SuperEnalotto Number Generator

Random Number Generator

Random Number Generator

Enter the minimum and maximum values for the random number:

Do you want to generate numbers for SuperEnalotto?