Antena3 vs Trilulilu = Bogdan Gavrila

Vreau sa zic ca am facut o burta buna de ras dupa ce am citit cateva articole precum,
Antena3 vs Trilulilu de la Lorand
Sa ne distram cu Trustul Intact de la Zoso
Copyright Infrigment de la Core Target
HotNews si Trilulilu fura de la Antena1
Cum se fura stiri azi HotNews de la piticu

Eram in extaz vreau sa zic, ma durea burta ingrozitor de la ras :| ce rau sunt :)) pai NA! sunt Roman ce naiba macar atat sa pot face, doar rasul mai e gratis in tara asta, si uite asa vine si urmatorul mesaj pentru Domnul Bogdan Gavrila care dupa parerea mea a starnit acest focar de PERLE "Made In Romania".

Mesaj adresat Domnului Bogdan Gavrila.

"
Alo, ALO! (exact cum striga Ceausescu!)

NENEA!


Cauta te rog pe net, ce i-a spus Basescu lui Bill Gates si poate inveti ceva pana la urma, asta inainte sa arunci cu noroi asa aiurea in toate aceste companii care INCEARCA si ele sa mamance o paine, plus ajuta mult comunitatea cu informatiile oferite. La noi legea copyrightului la momentul de fata este egala cu cea a Coruptiei, adica oricat te-ai zbate, tot acolo in noroi ai sa mori pentru ca NU ARE CINE sa conduca asemenea institutii, iar cei care au intradevar habar nu se baga pentru ca stiu ce inseamna cu adevarat chestiile astea in Romania, e ca si cum ai vrea sa scoti mita din buzunarul doctorilor fara sa te murdaresti :)))) si ala e doar un exemplu foarte simplu sunt altele mult mai complexe.
Asa am fost invatati din trecut ca e mai usor sa furi de la altii decat sa le faci tu, am luat "obiceiurile" si am mers inainte NEPASATORI!. Acum mergem inainte cu aceleasi "Obiceiuri" tot lafel de NEPASATORI! pe langa obiceiuri mai luam si cuvintele care NA!, nu au venit de la un blogger necunoscut ca mine, ci de la actualul PRESEDINTELE AL ROMANIEI catre superubber cunoscutul Bill Gates cand a fost vorba de "Pirateria din Romania".

Quote
"Presedintele Basescu: "Pirateria Windows a construit aceasta tara" si ca avem atata lume priceputa la programare si IT pentru ca orice program a fost usor de gasit la noi in tara, si gratis.

Asa ca domnule HOT, nu mai cauta in buzunarele ALTOR HOTI cand tu defapt NU ESTI PREA DEPARTE de cei in cauza sau mai sus mentionati.

Daca compania dum'voastra nu se multumeste cu RECLAMA GRATIS, pentru care in general dai bani grei altora, in schimbul unor servicii asemanatoare. Sincer nu-ti inteleg frustrarea, incearca si schimba postul TV la care(cred) ca te uiti, de la televiziunile din afara inapoi la cele Romanesti, pentru ca esti Roman si nu mai visa stele verzi pe peretii care defapt se afla in cealalta partea a globului. Ai vazut la TV, ca a dat X companie (care defapt e in USA) in judecata pe Y companie (care defapt e tot din USA) si a castigat nush-cate-milioane-de-$ si NA! Roman fiind, istet si cu ideii destule! Ce ai zis in dimineata aia furtunoasa "I'm gonna follow the American Dream" DA! si te-ai apucat sa scrii 3 pagini a4 cu perle de toate frumusetea dupa care te-ai apucat sa insiri e-mailuri catre cei mentionati mai sus ? funny eh? :)) stii .. "TREZESTE-TE ROMANE?" daca nu-l stii cauta "DESTEAPTA-TE ROMANE" pentru ca INCA mai ai multe de invatat, incepe prin a lua exemplu` de la domnul Traian Basescu si continua cu ceva mai creativ.

Eu unu` iti urez success dom'le Bogdan Gavrila, si poate undeva in timp te trezesti la realitate si observi mizeria din jurul tau, si mai ales ca traiesti in Romania, si nu acolo in visele tale roz-bombon exact pe gustul si placul dum'ta.

Translate names from English to Japanese

Translated name:

SuperEnalotto Number Generator

Random Number Generator

Random Number Generator

Enter the minimum and maximum values for the random number:

Do you want to generate numbers for SuperEnalotto?