Amintiri din Noi, si Ana02 - Act07.Ana02

Act07.Ana02 - octombrie 12 / 2:14 pm
Trup de Femeie

Promiteam intr-un act anterior ca voi povesti o partida dintre mine si o alta femeie. Cred ca dintre toate lucrurile care imi macina constiinta, aventura asta e singura gura de aer pe care o pot lua, singura intamplare de care nu ma simt vinovata.

Pot spune nu doar ca mi-a placut partida, ci si ca as vrea sa o repet. Nu va asteptati la o secventa din filmele porno cu lesbi sau fragmente gen Sandra Brown. Nebunia a inceput frumos, copilareste, pe un acoperis de cladire, privind stelele. Mi-era frig, iar ea m-a luat in brate. Tremuram. Ii simteam respiratia pe gat, sub ureche. Totusi bratele ei nu indrazneau sa ma atinga prea mult. I-am dat de inteles ca vreau mai mult. Ma foiam, imi arcuiam gatul, ma apropiam incet de obrazul ei, ca din intamplare. Nu a mai rezistat si m-a sarutat pe gat. In momentul acela stelele erau rosii, nu argintii. M-am intors si i-am cautat gura. Nu-mi venea sa cred ca din tot ce mi-as fi inchipuit pana atunci despre treaba asta cu o femeie, cel mai mult imi doream sa o sarut. Mainile ei s-au strecurat pe sub bluza. Nu stiu cum a reusit sa ajunga sa ma sarute pe sani. Nu mai stiam nimic, uitasem de lume, de timp. Pacat ca nu m-a lasat sa fac aproape nimic. Eu eram cea rasfatata. Totusi partida, asa stangace, cum a fost, m-a facut sa-mi doresc o noua experienta … de data aceasta completa, intr-un cadru mai sigur.

Nu-mi explic de ce nu consider tradare acest lucru, de ce nu ma simt vinovata sau de ce mi-a placut atat de mult, tinand cont ca sunt hetero! Daca imi doresc sa o fac cu o femeie, cu siguranta stiu ca nu as putea avea o relatie cu o femeie bazata pe iubire.
---

Translate names from English to Japanese

Translated name:

SuperEnalotto Number Generator

Random Number Generator

Random Number Generator

Enter the minimum and maximum values for the random number:

Do you want to generate numbers for SuperEnalotto?