Amintiri din Noi, si Ana02 - Act05.Ana01

Act05.Ana01 - octombrie 6 / 8:42 pm
Prin ochii Iubirii

-
Azi am revazut un vechi prieten. Nu mai retin exact, dar cred ca nu ne-am vazut de cel putin 3 ani. El, e un om bizar. Ne-am cunoscut in adolescenta.
e un barbat care traieste in corpul unei femei, e un fel de androgin, nu un hermafrodit! Oricine se apropie de fiinta asta este prins ca intr-o panza de paianjen invizibila. Are un fel de a te subjuga afectiv, incat doar un complex homofobic te-ar putea face sa treci neinteresat pe langa ea. Nu-mi pasa de filosofiile de 13 minute despre moralitate, religie sau mai stiu eu ce. Eu am tinut si tin la omul asta. Da, recunosc perioada in care am fost atrasa fizic, sexual, dar pot sa afirm cu sinceritate ca intre noi nu a existat niciun moment de flirt sau altceva mai mult (desi in trecut mi-a parut rau ca nu am incercat nimic).

Fiinta asta androgina a trait intotdeauna prin si pentru iubire. Nu iubire platonica, ci eros. traieste concret exemplul Patrick Suskind, in “Despre iubire si moarte”. I-am zis cateva lucruri despre Sebastian (nu tot si in niciun caz adevarul total). Am primit acelasi raspuns ca de fiecare data: uita-l!

Mi-e dor de el si de zilele noastre in care citeam poezie, in care sufeream din prostii. Dar asta inseamna trecutul. Si trecutul ma acopera. Din pacate memoria mea leaga numele lui de numele Sebastian, caci perioada traita este aceeasi.

Sebastian nu m-a sunat si nici pe mess nu am vorbit. Ne aflam intr-o pauza virtuala. Si chiar daca tot trecutul ma sufoca, simt ca gura mea de aer e acolo, departe …… incep sa ma vindec.

P.S.: Pornind de la ce am scris aici, voi povesti intr-un act viitor despre o frumoasa poveste intre mine si o alta femeie.
---

Translate names from English to Japanese

Translated name:

SuperEnalotto Number Generator

Random Number Generator

Random Number Generator

Enter the minimum and maximum values for the random number:

Do you want to generate numbers for SuperEnalotto?