Parcul Retezat

Din pacate nu am intrat in finale... nu suntem intre cei 28 de finalisti. Dar asta nu ar trebui sa ne dezamageasca. Oricum, mai multe informatii despre cele 7 minuni ale lumii gasiti aici:

http://www.new7wonders.com/?firstselect=5:115

13 Responses so far.

 1. Multumesc frumos pt informatie!

 2. @ Inocentul, problema e ca se intampla cam des la noi.

 3. Mariuskl says:

  E pacat pentru ca parcul national retezat e o bijuterie. Am mers recent acolo mai mult pentru ca era curs la facultate, dar pot spune ca a fost ok, natura m-a primit din nou cu bratele deschise ( am stat si am apartament in zona, la uricani, dar acum stau in timisoara, din motive financiare).

  Pacat insa ca in toata perioada cat am stat acolo am dat de oameni care distrugeau incet incet natura prin vetre de foc prost puse, chiar sub copaci, lasand diverse deseuri in varful muntelui.

 4. Avon says:

  Eu am facut un tur al tarii in vacanta..incredibil de frumoasa este tara noastra:) putini insa au si grija de ea:(

 5. Suntem mandri ca am fost cel putin in lista . Parcul Retezat e un loc mirific, asta ramane cu sau fara calificarea in cele 28.

 6. Oare ce ne-a oprit din drumul spre calificare: insuficienta promovare, intretinerea slaba a parcului, Romania?

 7. Avem multe locuri frumoase dar nu suntem in stare sa avem grija de ele. Ne batem joc in stilul nostru romanesc. Retezat ar fi putea fi un loc minunat daca ar fi bine intretinut. La fel si Delta Dunarii.

 8. In Romania sunt multe locuri frumoase,din pacate nu avem posibilitatea sa le vizitam pe toate.

 9. Catalin says:

  In Romania sunt multe locuri frumoase ce merita vizitate.
  http://vacanta-calatorii.blogspot.com/2009/05/locuri-interesante-de-vizitat-in.html

 10. Romania nu stie sa isi puna in valoare calitatile, avand niste servicii mizere la bani foarte multi. Acuma totusi nu imi pot da cu parerea prea bine daca parcul national Retezat s-ar ridica la nivelul de minune a lumii neaparat, insa trist este ca, aceasta "minune a lumii" a fost remarcata de canadieni, nu de romani.

  cu stima;

 11. Mie nu-mi vine sa cred ,probabil si din cauza ca la noi in Parcul National Domogled nu se aude o drujba in padure.La capitolul "peturi" ..nu ma bag!

 12. ariciul says:

  oricat de patrioti am fi, parca finalistii sunt ceva mai speciali.