Words To Remember - Selfishastazi sunt doar o floare
far de mirospini gramada mare
in gradina inimii tale
nu-mi dai pace in zori
sinima-ti intep fiori
roua-ti, fiecare sentiment
doar un strop, frumos colorat
visand la primavara
pe-ale mele petale, tipa
plange al tau glas
cu fiecare pas
astazi sunt doar o floare,
roua-ti, jelind.

lasa greseala sa-ti dea contur, gust si culoare pentru ca in felul asta acel iz nesimtit trezeste in tine un stil aparte. doar pentru ca lasi arta sa fie arta, sa.. urmaresti toata viata perfectul invizibil cu ochiul liber..e doar o mare pierdere de timp, retine aspectul dintre culoare si pixelul chinuit de radiera mintii tale, pentru ca altfel moare.

cand inca mai auzi ultimul ceas tic-tac tic-tac tic-tac sa strangi in palma visul cel mai dulce sa-i dai culoare chiar din prima lui secunda.. sa simti acolo ...jos, acolo.. sus, prin tine, privirea lor umeda umbra, trezindu-te ca o tornada, lafel de dulce tremurand toata.

dimineata nu vine si nici nu pleaca, dimineata e un loop infinit pierdut in timp cu si fara spatiu, fiecare bucata de culoare din tabloul vietii tale se pierde cu ficare dimineata care vine... care...poate nu vine, si totusi esti acolo, in timp cu sau fara spatiu, plangi deci existi, azi... sau poate maine, nu. fericirea e doar o perdea, o masca incolora dupa care nu te poti ascunde cand totul in jurul tau este roz, poate fi sau nu bine, cand tot si nimic conteaza, azi.. sau poate maine, trist e ca singuratatea bate la orice poarta, orice usa sparta cade ca un sarut in miez de cruda iarna, topeste tot in calea lui, topeste sentimente la secunda, secunda ta iubita e chiar acolo, si zburda prin tine fara pic de rusine, viseaza la ziua de maine sa vina dimineata din nou, cu un pic din mine prin tine, in acelasi tablou.

If one can shine inside your heart, many can feel weak with such a priviledge.

One Response so far.